Preko 70 prijavljenih vozača motocrossa

 

motocrossMOTOCROSS - 2. KOLO OTVORENOG PRVENSTVA HRVATSKE - VILLARE POŽEGA 

POŽEGA – U znaku 90 godina Hrvatskog moto saveza održava se i 2. kolo Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu na poznatoj i jednoj od boljih motocrosa staza Villare u Požegi. Utrka se održava u nedjelju 19. travnja od 13,30 sati. – Za sada imamo prijavljenih 70 vozača, a prijave još traju pa očekujemo još vozača. Gledamo prognozu vremena i očekujemo lijepo vrijeme, u subotu je najavljena kiša pa na utrci ne bi trebalo biti prašine. Vrhunski ćemo pripremiti stazu, počeli smo s košnjom, a na stazu dolaze i strojevi koji će pripremiti stazu.

Dovoljan broj godina je iza nas i ne očekujemo nekih problema, a zahvaljujemo gradu Požegi koji stoji niz godina iza nas, prepoznao je i upravo zahvaljujući njima to smo podigli na viši nivo – istakao je ispred Moto kluba Požega Promet Zlatko Jaroš. Pozvao je sve građane Požege da dođu u nedjelju na stazu Villare i provedu ugodan dan uz uzbuđenje motocross utrka.

Jedan od favorita na utrci je Požežanin Matej Jaroš. ovo će mi biti treća utrka ove sezone, jer sam vozio i utrku prvenstva Europe u Sloveniji. Završio sam na osmom mjestu, čime nisam zadovoljan jer još nisam bio u formi. Prošlog tjedna već sam bio bolji u savskom Marofu na 1. kolu prvenstva Hrvatske, gdje sam u prvoj utrci bio drugi, a u drugoj utrci prvi, izmjenjujući se sa Markom Ljeljkom. Prošle godine smo se na Villarama izmjenjivali a ove godine ja očekujem pobjedu – istakao je Matej Jaroš, koji je pozvao sve svoje navijače i građane da dođu na utrku i podrže ga. Ove godine nastupa šest Požežana, jer se Leo Pandžić ozlijedio na Europskom prvenstvu i teško da će ove sezone uspjeti voziti.

 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
252262