Roštiljanje "progutalo" cijelu vikendicu: Vlasnik ostao šokiran onime što ga je dočekalo

 

kobni rostiljZabava uz roštilj u općini Kaptol kod Požege završila je s velikim požarom u kojem je unatoč intervenciji vatrogasaca izgorjela vikendica.

 Vtarogasci su oko 9 sati dobilio dobili dojavu o požar, no po izlasku na teren malo su toga mogli napraviti jer je vatra već zahvatila cijeli objekt. 

"Pretpostavlja se da je uzrok žar jer je večer prije toga tamo bilo društvo koje je roštiljalo. Puhao je dosta jak vjetar i najvjerojatnije žar iz roštilja otpuhao na vikendicu. Izgorjelo je krovište i gornji dio vikendice dok je u prizemlju koliko-toliko ostalo nešto čitavo. Iznosili smo stvari van i pokušali bilo što spasiti", rekao je za 034 portal Josip Svoboda, zapovjednik DVD Kaptol. 

Uz kaptolačke vatrogasce požar su gasili i vatrogasci JVP požeško-slavonske županije. Svoboda kaže kako je vlasnik ujutro išao obići vikendicu te po dolasku do nje imao što i vidjeti, sve je izgorjelo. 

Iz PU požeško-slavonske potvrđeno je da je u nedjelju, u vremenu od 4 do 8,50 sati, u Kaptolu, u Vinogradskoj ulici, prilikom paljenja roštilja došlo do prijenosa vatre na krovnu konstrukciju vikendice u vlasništvu 41-godišnjaka.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
252278