Ostavio pismo i otišao u gluho doba noći: Jeste li vidjeli Ivana?

 

ostavio pismoTraje potraga za 20-godišnjim mladićem. Ivan Kakuk nestao je u noći iz Alaginaca kod Požege. Sjeo je u svoj automobil i otišao. Ostavio je i pismo. Očajni roditelji mole sve da jave ako su vidjeli njihovog sina.

"Sve je bilo u najboljem redu. Uopće ne znam zašto bi to napravio. Dva je dana bio kod kuće i baš smo se lijepo družili i smijali. Mlađem je bratu kupio igračku za Uskrs pa smo se zezali kako je ne zna sastaviti", prepričava kroz suze Jelica Kakuk iz Alaginaca pored Požege, majka 20-godišnjeg Ivana koji je sinoć oko 1:30 otišao od kuće i od tada obitelj ne zna ništa o njemu, javlja 034 portal


Ivan će u lipnju napuniti 21 godinu, aktivni je nogometaš i zaposlen je dvije godine. 

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba stoji obavijest da je Ivan nestao s mjesta prebivališta. Visok je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu, crne oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđu kožnu jaknu, majicu plave boje, traperice, tenisice zelene boje. 

Majka je ispričala da nikakvih naznaka nije bilo da nešto nije u redu. Kćer joj je ujutro rekla da je čula kako je oko 1:30 upalio auto i otišao. Riječ je o Opel Kadetu narančaste boje. 

Ostavio pismo

"Ne znamo ima li djevojku. Ostavio je nekakvo pismo, ali ja od šoka ne znam ni što u njemu piše. Pokazali su mi ga, pogledala sam to pismo, ali ja pola od toga nisam uspjela ni vidjeti ni shvatiti što u njemu piše", rekla je očajna majka. 

Policija pretražuje okolne šume i sela sve do Bankovaca. Ako imate bilo kakvih saznanja o mladiću – javite policiji. 

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
252281